Blije Mensen

Waarom Blije Mensen

Wij willen werkend Nederland een beetje blijer te maken. Wij vinden het belangrijk dat er tussen werkgever en werknemer direct vanaf de start een betrokken en duurzame samenwerking ontstaat. Met respect voor elkaars normen, waarden en verwachtingen. Als wij dit samen met alle partijen kunnen realiseren komen er nog meer blije mensen.

Wij zijn Blije Mensen

Gertia Haerkens

Blije Mensen past goed bij mij. Mensen verbinden en op een goede manier laten “landen” in organisaties. Hiervan gaat mijn hart sneller kloppen. Met persoonlijke aandacht, oprechte interesse, respect, praktische ervaring en technische expertise maak ik het verschil. Blije mensen zijn positiever, presteren meer en blijven hierdoor langer bij organisaties. Echt waar én iedereen blij! Hier doe ik het voor. Daarom denk ik graag mee om voor jouw organisatie de juiste medewerkers te vinden en ze goed te laten “landen”!

Cultuur van Blije Mensen

Bij Blije Mensen staat de mens centraal. Want wij geloven in de mens. Wij geloven dat Blije Mensen gelukkiger zijn en dat gelukkige mensen beter in hun vel zitten en hierdoor beter presteren. Wij willen graag van mensen Blije Mensen maken door ze te zien, te coachen, te ontwikkelen en te waarderen. Door oprecht, eerlijk en met respect samen te werken. Door ze een stem te geven en vrijheid. Door ze zichzelf te laten zijn. Bij ons mag je ook fouten maken. Niet te veel natuurlijk maar van fouten maken leer je. Wij geloven ook in hard werken, met elkaar, voor elkaar en samen met onze klanten. Maar naast hard werken geloven we minstens zo hard in samen plezier maken.

Nieuwsgierig wie wij zijn?


Ja, ik ben nieuwsgierig