Blije Mensen Value Added Reseller van Appical

Nieuwsbericht

Blije Mensen Value Added Reseller en implementatie Partner van Appical

Het succesvolle Appical product en bewezen technologie platform brengt de essentie van een organisatie in het hart van de nieuwe medewerker. Dit zorgt voor een interactieve beleving van de onboarding periode. Om te zorgen voor de juiste beleving in iedere fase is het product opgedeeld in 3 onderdelen:

Blije Mensen heeft expertise op het gebied van recruitment en onboarding. Met de toevoeging van het Appical platform kunnen wij nu organisaties volledig ondersteunen met het inrichten van het onboardingprogramma in combinatie met de unieke Appical app.

Wij zijn dan ook zeer verheugd met de samenwerking met Appical. Het is een prachtige toevoeging van ons reeds bestaande diensten programma.

Over Blije Mensen

Wij willen werkend Nederland een beetje blijer te maken. Wij vinden het belangrijk dat er tussen werkgever en werknemer direct vanaf de start een betrokken en duurzame samenwerking ontstaat. Met respect voor elkaars normen, waarden en verwachtingen. Als wij dit samen met alle partijen kunnen realiseren komen er nog meer blije mensen.

Onze activiteiten zijn onboarding en recruitment. Naast onze onboarding en recruitment  specialisten, die op interim basis inzetbaar zijn, bieden wij ook RPO (Recruitment Process Outsourcing) en ondersteunen wij organisaties met de volledige inrichting van een onboardingprogramma of ontzorgen wij organisaties volledig middels ons onboarding abonnement.