Onboarding

Onboarden heeft direct impact op de resultaten van je organisatie

Onboarding

Onboarding zorgt ervoor dat jouw nieuwe medewerkers op een professionele manier hun plek vinden in jouw organisatie. Hierdoor zijn ze sneller productief, voelen ze zich meer betrokken en vertrekken ze minder snel. 
Onboarding zorgt niet alleen voor een optimale start van je nieuwe medewerker. Inwerken is vaak een extra belasting voor de organisatie. Dit kan je oplossen met een goed ingericht programma.

Wat doet Blije Mensen voor jou

Blije mensen biedt jou een onboarding programma met ervaren onboarding specialisten of een maatwerk onboarding oplossing. Blije Mensen heeft ervaren interim onboarding specialisten in dienst met de juiste expertise en praktijkervaring. Word je liever geheel ontzorgd? Dan ondersteunen wij je met het inrichten van het onboardingprogramma volgens ons stappenplan.

Inrichten onboardingtraject

Complete inrichting van je onboardingprogramma van nul tot livegang. Blije Mensen regelt het.

Onboarding abonnement

De ultieme onboarding ervaring voor je nieuwe medewerker voor een vast bedrag. Blije Mensen regelt het.

Interim onboarding specialisten

Blije Mensen heeft voor jou de specialist die het verschil maakt.

Onboarden tijdens Coronatijd

De maatregelen rond Corona zorgen voor een complexe uitdaging bij het inwerken van nieuwe medewerkers. Werken op afstand maakt verbinding en persoonlijk contact lastig. In deze periode is een grote vraag naar digitale oplossingen. We kunnen je tijdelijk of voor langere tijd helpen met ons digitale onboardingprogramma.

Terug naar de werkplek – Reboarden

Het duurt nog even voordat nieuwe medewerkers die in coronatijd zijn gestart in hun nieuwe baan voor het eerst naar hun werkplek gaan. Ook voor bestaande medewerkers wordt de transitie naar ‘het nieuwe werken’ weer wennen. Veel organisaties zijn al volop actief met de voorbereidingen en ook zoekende. Eén ding staat vast, het moment komt snel dichterbij en brengt veranderingen met zich mee. Veranderingen en afspraken die iedere medewerker moet weten. Reboarding is de oplossing.

Waarom de reboarding-app via Blije Mensen?

Hoe ziet de medewerkersreis eruit?

Wat levert onboarding op?

Nieuwe medewerkers sneller productief

Minder verloop in het
eerste jaar

Wederzijds commitment

Nieuwsgierig naar de impact van onboarding?